Motorvering

In deze Productcategorie vindt u al onze producten op het gebied van de vering van uw motorfiets.

Deze kwaliteitsproducten kunnen ruwweg onderverdeeld worden in de volgende sub-groepen:

  • Voorvork veren (bijvoorbeeld progressief of lineair)
  • Schokbrekers (gasdruk, hydraulisch, emulsie, verschillende afstel mogelijkheden etc)
  • Gecoate binnenpoten (Chroom, per stuk)
  • Voorvork olie (verschillende merken en SAE waarden)

U vind de beschrijvingen van de producten in de pagina's van de verschillende categorieën waar de betreffende producten toe behoren. De productbeschrijvingen geven in alle gevallen alleen de hoognodige informatie aan, meer informatie over bijvoorbeeld een specifieke productlijn van schokbrekers is dus te vinden in de pagina van de desbetreffende categorie.

Motorvoordelig streeft altijd naar een snelle levering. Het vakgebied van de vering is daarbij een aparte, aangezien het in dit geval veel om maatwerkoplossingen gaat. U kunt bij uw bestelling van een schokbreker bijvoorbeeld het gewenste rijder gewicht opgeven, waarna wij er voor zorgen dat de juiste veer gratis op de door u bestelde schokbreker wordt gemonteerd. Dergelijke montages hebben soms tot gevolg dat de levertijd wat langer is. In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen wanneer u hier vragen over mocht hebben.

Bovendien willen we graag aangeven dat, omdat het vakgebied van de vering zo uitgebreid is, en het om veel verschillende merken en modellen motorfietsen gaat waarvoor Motorvoordelig een oplossing kan bieden, wij niet alles op voorraad kunnen hebben. Vooral wanneer het gaat om wat "minder gangbare modellen", of om echte exoten, kan het voorkomen dat ook wij genoodzaakt zijn om het door u gewenste product alsnog bij de fabrikant te bestellen. Dat betekent een langere levertijd, maar geeft in alle gevallen nog steeds het gewenste resultaat.

In elk geval geldt nog steeds: we helpen u graag bij uw keuze. Mocht u vragen hebben, willen weten wat de levertijden zijn of hulp nodig hebben bij de montage: aarzel niet om contact op te nemen!

Bezig met laden...