Inclusief BTW
Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief B.T.W.

Faktuur en pakbon
Na het afronden van een bestelling ontvangt u van ons per email een factuur. Daar op vindt U alle relevante informatie betreffende Uw bestelling, inclusief de btw en eventuele bijkomende kosten in het geval van remboursverzendingen of verzendingen naar het buitenland. Deze factuur is natuurlijk ook altijd in te zien door in ons klantendeel in te loggen met Uw eigen Motorvoordelig account!

Wanneer de betaling door ons ontvangen is en de artikelen uit Uw bestelling voorradig zijn gaan wij direct over tot verzending van Uw bestelling. Wanneer een artikel niet voorradig mocht zijn dan informeren we u daar natuurlijk zo spoedig mogelijk over. U ontvangt bij Uw bestelling tevens een papieren factuur en een pakbon.

Voor verdere informatie over onze leveringsvoorwaarden verwijzen we U graag naar de specifieke pagina's over ons beleid met betrekking tot verzenden & retourneren, onze privacy verklaring en onze algemene voorwaarden

Betalen bij www.motorvoordelig.nl
www.motorvoordelig biedt haar klanten de volgende mogelijkheden om de gekochte artikelen te betalen:

Betalen via iDeal
www.motorvoordelig.nl biedt haar klanten de mogelijkheid om te betalen via iDeal. iDeal is een veilige en simpele betaalmethode waarbij U vanaf onze site inlogd bij Uw bank en vanuit de vertrouwde telebankier-omgeving Uw betaling voor de bij ons geplaatste bestelling doet. www.motorvoordelig.nl ontvangt van de gedane betaling een bevestiging van de bank, en zodra het bedrag naar onze rekening is over geboekt wordt uw bestelling verzonden. Snel, simpel, veilig. Makkelijk toch?

Vooruit Betalen
U maakt het bedrag van de bestelling zelf over naar www.motorvoordelig.nl. De benodigde gegevens staan op de factuur en zijn in te zien via Uw eigen Motorvoordelig account. Zodra de betaling bij ons is binnengekomen verzenden wij de bestelde produkten naar het door U opgegeven ontvangstadres.

Betalen bij afhalen
U kunt de door U gekochte artikelen in veel gevallen ook afhalen in de winkel in Hengelo. Neemt u daarvoor eerst even contact met ons op. Bij afhalen kunt u dan ook meteen betalen.

Verzenden van pakketen door TNT Post, binnen Nederland
De verzendkosten voor het verzenden van alle van te voren betaalde zendingen binnen Nederland (bijvoorbeeld via IDeal) met een waarde van meer dan €75,- nemen wij voor onze rekening.

Verzenden van pakketen door TNT Post, naar het buitenland
Verzendingen naar het buitenland moeten altijd vooraf betaald worden. Als u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk altijd eerst even contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via het contactformulier elders in deze shop.

Op de dag dat uw bestelling door ons wordt verstuurd, ontvangt u daar van ons via een email bericht van. In dit bericht vermelden wij tevens de verzendcode van TNT Post. Middels deze verzendcode kunt u de status van bezorging volgen via de Track & Trace site van TNT Post ( https://securepostplaza.tntpost.nl/tracktrace/ ).

Bent u niet thuis op het moment dat TNT Post het pakket bij u bezorgt, dan laat TNT Post een afhaalbewijs achter in uw brievenbus. Met dit afhaalbewijs kunt u het pakket binnen 2 weken afhalen op het postkantoor. Het adres van het betreffende postkantoor wordt aangegeven op het afhaalbewijs.

Is uw pakket naar het buitenland verzonden dan gelden daar vaak afwijkende regels voor bezorging en herkansingen. Neemt u vooraf even contact met ons op als hier vragen over zijn, via het contactformulier elders op deze site.

www.motorvoordelig.nl

info@motorvoordelig.nl

Bezoekadres / winkel:

Deldenerstraat 45,

7551AB Hengelo.

Openingstijden winkel:

Donderdagavond van 18:00 tot 21:00

Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Correspondentieadres:

Schoolbeekweg 38,

7554SV Hengelo.

Bank / KVK:

ABN-AMRO: 471697281

IBAN: NL55ABNA0471697281

BIC/SWIFT: ABNANL2A

KvK Oost Nederland: 08179959

BTW-nr:NL137524845B01

BTW-ID:NL001651182B29

Bezig met laden...