Chromen binnenpoten

In deze categorie vindt u alle verchroomde binnenpoten van Promoto. Promoto produkten worden in Duitsland gemaakt door Wilbers GMBH.

Promoto voorvork binnenpoot chroom


Promoto levert progressieve voorvorkveren, binnenpoten voor in de voorvork, verlagings- en verhogingskitjes voor uw motorfiets.

De binnenpoten die Promoto in haar gamma heeft zijn gecoat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Physical Vapour Deposition (PVD). PVD is een milieuvriendelijke techniek, waarbij een harde coating op een basismateriaal (bv. chroom) aangebracht wordt.

Metaalionen, zoals bv. Titanium of chroom, worden direct in vacuüm gegenereerd en met een reactiefgas, zoals stikstof of koolstof, op het substraat tot reactie gebracht.
De coatings zijn extreem hard en slijtvast. Ze zijn niet "klef" t.o.v. kunststoffen en teflon zoals simmerringen en geleidebussen. De coatings hebben een lage wrijvingsweerstand en staan daardoor snellere bewegingen toe. Ze zijn hittebestendig tot ca. 500 Graden.

De coatings die Wilbers in z'n Promoto lijn van produkten toepast zijn:

  • Chroom
  • Titanium Nitride


Het grote voordeel van een Titanium Nitride- (goudkleurig) of koolstofcoating (zwart) op Uw binnenpoten, is een zeer harde, slijtvaste oppervlakte, waardoor een gering losbreekmoment heel lang beschikbaar blijft.
Het aanspreken van de vork wordt merkbaar beter en de simmerringen en DU-bussen profiteren door een langere levensduur.

De in deze categorie genoemde prijzen zijn per stuk, voor een complete vervanging van uw voorvork binnenpoten kunt u tijdens het afronden van uw bestelling aangeven dat u er twee wenst te bestellen.

Bezig met laden...