Het plaatsen of monteren van uw bij www.motorvoordelig.nl gekochte artikelen is vaak een mooie klus om zelf uit te voeren. Voor al onze produkten geldt dat ze daarom zo veel als mogelijk met een duidelijke handleiding worden geleverd, zodat het inbouwen inderdaad ook heel goed door u zelf te doen is. www.motorvoordelig.nl biedt haar klanten echter ook een inbouwservice.

Wij kunnen ons natuurlijk ook voorstellen dat u het inbouwen van een setje voorvorkveren of het plaatsen van bijvoorbeeld een schokbreker liever toch aan deskundigen over laat. Als dit zo is, dan helpen wij u graag!

Neem via het contactformulier contact met ons op met betrekking tot het inbouwen van de door u bij ons gekochte artikelen, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een prijsopgave en een afspraak.

Let u a.u.b. wel op dat onze inbouwservice niet voor alle artikelen geldig is, we spreken tijdens een eventueel contact graag precies met u af wat de bedoeling is en wat de kosten zullen zijn. Duidelijkheid is hierbij het devies!

Bezig met laden...