Giannelli

Sinds 1972 houdt Giannelli Silencers zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van uitlaatsystemen voor on- en off-road motorfietsen. Deze activiteit is ontstaan ​​uit de passie van Furio en Giorgio Giannelli die technische competentie en innovatieve geest hebben gecombineerd tot hun ervaring opgedaan in motorwedstrijden.

Een zorgvuldige marketingstrategie en het creëren van producten die hun tijd altijd vooruit zijn, brachten het handelsmerk Giannelli Silencers snel naar de top van de internationale markt met een compleet assortiment geluiddempers en uitlaten met gehomologeerde en niet-gehomologeerde versies voor bromfietsen. Scooters en twee- en viertakt on- en off-road motorfietsen.

Door de jaren heen is de ervaring van Giannelli verder verdiept door de nauwe samenwerking met prestigieuze motorfietsproducenten. Giannelli heeft zijn eigen technologische middelen ter beschikking gesteld om systemen te produceren die vervolgens als eerste uitrusting op de modellen worden gemonteerd en niet als accessoires.

De volledige cyclus van ontwerp tot productie tot aan de commercialisering van de producten wordt allemaal uitgevoerd in het hoofdkantoor van Giannelli Silencers, gelegen op een oppervlakte van 20.000 m², ISO 9001 gecertificeerd sinds 1999. Giannelli is altijd geïnteresseerd in het volgen van de marktbehoeften en is de eerste bedrijf in Italië dat de nationale homologatie van zijn producten heeft verkregen en vervolgens, in overeenstemming met de E.E.C-richtlijn 97/24 CE, de zware CEE e3-homologatie.

Vanaf 1 januari 2013 is Giannelli Silencers opgenomen in Arrow Special Parts S.p.a. Dit maakte het merk Giannelli sterker, met nieuwe commerciële, zakelijke en technologische mogelijkheden en verbeteringen.

Giannelli Silencers distribueert al haar producten in meer dan 50 landen in de wereld.

ATTENTIE: Vraag ons voordat U besteld even naar de beschikbaarheid van de diverse Giannelli producten. Dit wil nog wel eens verschillen en wij vragen de fabrikant liever eerst of een item geleverd kan worden dan dat we u moeten telleurstellen!

 

Bezig met laden...