HifloFiltro

Hiflofiltro — 's werelds eerste TÜV-goedgekeurde oliefilter. Hiflofiltro is ontworpen volgens extreme kwaliteitsnormen en is een zeer compleet assortiment olie- en luchtfilters voor motorfietsen, scooters, ATV's en waterscooters, die het ultieme beschermingsniveau voor uw motor bieden.

Om de kwaliteitsdoelstellingen te bereiken en de consistentie van deze producten te garanderen, gebruikt men alleen hoogwaardige materialen van bekende fabrikanten: staal van Toyota Tsusho en NKK Japan, lijm van Henkel Duitsland, filterpapier van Ahlstrom Filtration Finland, Hollingsworth & Vose USA en Awa Papier Japan.

De Hiflofiltro fabriek werd opgericht in 1955 en produceert sinds 1963 filters voor de OEM-auto-industrie. Met meer dan zes decennia ervaring, continu onderzoek en ontwikkeling en moderne productiefaciliteiten, produceren ze filters van de beste kwaliteit in de wereld.

Elk oliefilter ondergaat 16 individuele kwaliteitscontroles voordat het klaar is om de fabriek te verlaten. Het hele productieproces, inclusief het controleren van grondstoffen, individuele filtertesten, wordt regelmatig gecontroleerd en onafhankelijk geverifieerd door TÜV SÜD.

In de distributiecentra van Hiflofiltro in Londen – VK en Atlanta – VS zijn altijd uitgebreide voorraden aanwezig, klaar voor onmiddellijke levering. Met een internationaal netwerk van toonaangevende distributeurs in meer dan 70 landen over de hele wereld, biedt Hiflofiltro u een zeer goed product en goede service.

Hiflofiltro is het meest uitgebreide filterassortiment in de aftermarket. Er zijn toepassingen voor bijna elke motorfiets, scooter en ATV die een oliefilter gebruiken. Met meer dan twee miljoen filters op voorraad en op elk moment klaar voor levering, is levering door de fabriek nooit een probleem.

Vraagt U voordat U een bestelling plaatst eventueel even via ons contactfomulier naar de voorraad, dan kunnen wij U beter helpen bij de keuze en het bestellen van Uw nieuwe filters!

Bezig met laden...