Premier Carbon Tour helm maat S

PR9CAT00-S
€ 299,00
(incl. btw)
Na de grote toename van de vraag naar een flip up helm met een hoge kwaliteit heeft PREMIER de eerste volledige Carbon fiber flip up helm ontwikkelt. Niet alleen de buitenschaal is volledig Carbon, maar ook de kin, wat deze helm uniek maakt en is de eerste in zijn soort op de markt.

Het kostbare materiaal maakt de helm veiliger en lichter in vergelijking met de andere flip up helmen op de markt. Het Carbonfiber wordt gedekt door een doorzichtige coating, waardoor het Carbonfiber van de helm goed zichtbaar is.

De binnenvoering is gemaakt van anti-allergische stof, tevens is de binnenvoering volledig uitneem- en wasbaar. De kinband heeft een quickrelease snelsluiting.

Het nieuwe ventilatie systeem werkt door middel van vier ventilatieopeningen. Een opening bevindt zich op het kinstuk en twee openingen bevinden zich op de bovenkant van de helm.

De drie ventilatieopeningen laten frisse lucht binnen in de schaal en laten de koele lucht rond circuleren, vervolgens wordt de lucht uitgelaten aan de achterzijde van de helm door de laatste ventilatieopening. Een functioneel ventilatie systeem die condens en warme lucht weet af te voeren.

Het nieuwe vizier mechanisme kan gemakkelijk gedemonteerd worden met behulp van het juiste gereedschap.

Het vizier is geïnjecteerd met polycarbonaat, is kras bestendig en kan worden voorzien van een pinlock vizier.

De Carbon Tour beschikt over een intern zonnevizier waardoor het mogelijk is om in ieder weertype te rijden met perfect zicht op de weg.

Gewicht: 1.550 +- 50g

Net als alle ander Premier helmen is de Carbon Tour gehomologeerd volgens de ECE 22-05 keuring. De Carbon Tour in leverbaar in de maten XS tot en met XL.

Premier Carbon Tour helm maat S
Premier Carbon Tour helm maat S
Vorige keyboard_arrow_left
Volgende keyboard_arrow_right
Premier Carbon Tour helm maat S
Premier Carbon Tour helm maat S
Bezig met laden...